پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نمایشگاه دستاوردهای 30 ساله دستگاه‌های اجرایی استان قم حضور یافت.

همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با حضور در نمایشگاه دستاوردهای 30 ساله دستگاه‌های اجرایی استان قم به ارائه دستاوردها و آثار مکتوب و تازه‌ترین کتاب‌های خود، پرداخت.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، به مناسبت سی‌امین سال پیروزی انقلاب اسلامی نمایشگاهی از فعالیت‌ها و دستاوردهای ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان قم به منظور ارائه گزارش جامع از عملکرد 30 ساله نظام جمهوری اسلامی، برگزار شده است.
نمایشگاه یاد شده از 16 تا 21 بهمن‌ماه جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های استان قم واقع در انتهای بلوار خاکفرج برگزار شده و همه روزه از ساعت 16 الی 21 مورد بازدید عموم قرار می‌گیرد.