فصلنامه «روش‌شناسی علوم انسانی» پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، به رتبه علمی – پژوهشی ارتقاء یافت.

فصلنامه روش‌شناسی علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در چهاردهمین سال انتشار خود، از سوی کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، رتبه علمی – پژوهشی دریافت کرد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، این فصنامه در سال 1373 با نام اولیه «فصلنامه حوزه و دانشگاه» و با صاحب امتیازی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، آغاز به کار نموده و از سال 1385 پس از انتشار شماره 47 با رویکرد تخصصی روش‌شناسی علوم انسانی، تغییر نام داد.
فصلنامه روش‌شناسی علوم انسانی بهمن‌ماه سال جاری در کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به عنوان نشریه علمی - پژوهشی شناخته شد.
تاکنون 55 شماره از این فصلنامه منتشر شده که مورد استقبال قابل توجه محافل علمی کشور قرار گرفته است.

علاقه مندان می توانند چکیده مقالات آخرین شماره فصلنامه (ش 55) را از اینجا دریافت کنند.