پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و موسسه مطالعات علوم انسانی و اسلامی آلمان تفاهم‌‌نامه همکاری امضا کردند.

۲۹ آبان ۱۳۸۷ | ۱۱:۲۰ کد : ۲۵۹۳۵ اخبار

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و موسسه مطالعات علوم انسانی و اسلامی آلمان به منظور دست‌یابی به اهداف مشترک، تفاهم‌نامه همکاری منعقد کردند.
به گزارش واحد خبر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، این تفاهم نامه با هدف بهره‌مندی طرفین از ظرفیت‌های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی یکدیگر به امضای رؤسای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و موسسه مطالعات علوم انسانی و اسلامی آلمان رسید.
بر اساس تفاهم‌نامه یادشده، همکاری‌های دو طرف شامل همکاری در انجام پژوهش‌های مشترک، برگزاری نشست‌ها و سمینارهای تخصصی مشترک در داخل و خارج از کشور، همکاری در ترجمه آثار و نشر آن‌ها، تبادل آثار و دستاوردهای علمی و مشارکت در امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی، خواهد بود.