کتاب «مکاتب تفسیری»، جلد دوم بعنوان کتاب برگزیده چهارمین جشنواره کتاب فصل برگزیده شد.

آثار برگزیده چهارمین جشنواره کتاب فصل ( زمستان 86 ) در روزهای پایانی خرداد ماه امسال معرفی شدند.

جشنواره کتاب فصل که توسط خانه کتاب برگزار می گردد  در هر فصل به بهترین  کتاب منتشرشده در زمینه های مختلف اهداء می شود این جشنواره بعنوان مقدمه ای برای کتاب سال جمهوری اسلامی ایران  می باشد وآثار برگزیده در این جشنواره بعنوان آثار راه یافته در مرحله نهایی کتاب سال، مورد ارزیابی و داوری قرار می گیرند.
حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر بابایی پژوهشگر گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بعنوان مولف کتاب می گوید: این اثر جلد دوم از مجموعه سه جلدی مکاتب تفسیری است که به نقد و بررسی مکتب تفسیری باطنی محض، بیان ماهیت باطن قرآن و معیارصحت تفسیر باطنی، بررسی و ارزیابی شماری از تفسیرهای باطنی محض می پردازد. همچنین این کتاب شامل: معرفی مکتب تفسیری اجتهادی، بررسی دلایل مخالفان و موافقان آن و اشاره به اقسام آن می باشد. به گفته این پژوهشگر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، نقد و بررسی مکتب اجتهادی قرآن به قرآن در قالب سه نظریه و ارزیابی تفسیر « المیزان فی تفسیرالقرآن » و « اضواء البیان » از تفسیر های معروف این مکتب از جمله موضوعاتی است که در این کتاب بدان ها پرداخته شده است.