باهمکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دوره کارشناسی ارشد رشته« فقه و حقوق خصوصی» در دانشگاه یزد ایجاد می گردد.

گروه فقه و حقوق دانشکده الهیات میبد وابسته به دانشگاه یزد با همکاری گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دوره کارشناسی ارشد رشته « فقه و حقوق خصوصی » را راه اندازی می نماید.
مدیر و برخی از اعضای هیأت علمی گروه فقه و حقوق دانشکده الهیات میبد طی دیداری از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، جلسه ای اختصاصی با مدیر و اعضای گروه حقوق پژوهشگاه برگزار نمودند. دراین دیدار طرفین ضمن تبادل تجربیات، برای امضای سند همکاری به منظور راه اندازی دوره کارشناسی ارشد رشته « فقه و حقوق خصوصی» در دانشکده الهیات میبد تفاهم کردند. براساس این تفاهم نامه گروه حقوق پژوهشگاه همکار این دانشکده بوده و در زمینه مشورت دهی و سایر موارد درخواستی همکاری می نماید.