وزیرعلوم در دومین سفر استانی هیأت دولت به استان قم؛ از « پژوهشگاه حوزه و دانشگاه» بازدید کرد.

۰۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ | ۱۲:۳۳ کد : ۲۵۹۵۶ اخبار

وزیر علوم، تحقیقات وفناوری؛ در دومین سفر استانی هیأت دولت به استان قم ضمن بازدید از « پژوهشگاه حوزه و دانشگاه » با مسئولان پژوهشگاه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه، در این جلسه که هیات رییسه و برخی مدیران گروه های پژوهشگاه نیز حضور داشتند  ابتدا حجت الاسلام و المسلمین علیرضا اعرافی، رییس پژوهشگاه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های انجام گرفته در پژوهشگاه، وزیر علوم را در جریان مسایل وکاستی های موجود قرار دادند سپس دکتر محمد مهدی زاهدی با اشاره به انتظاراتی که از این مرکز، در توسعه علم دینی می رود، برجایگاه و اهمیت این پژوهشگاه تأکید نمودند و درپایان  دستورات لازم در خصوص رفع برخی تنگناهای پژوهشگاه صادر کردند.