کتاب «معرفت‌شناسی باور دینی» به عنوان اثر شایسته تقدیر در پنجمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شناخته شد

۰۴ اسفند ۱۳۸۶ | ۰۸:۰۸ کد : ۲۵۹۶۲ اخبار

برگزیدگان بیست و پنجمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، در شامگاه بیستم بهمن ماه سال جاری مورد تقدیر قرار گرفتند.

در حوزه دین این جشنواره، کتاب «معرفت‌شناسی باور دینی از دیدگاه پلنتینگا» تألیف دکتر سیدحسین عظیمی دخت شورکی از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه رتبه شایسته تقدیر را به خود اختصاص داد.
گفتنی است این اثر در پنجمین دوره پژوهش برتر دانشجویی موفق به کسب رتبه درخور تقدیر شده بود.

دکتر عظیمی‌دخت راجع به اثر خود عنوان داشت: معرفت‏شناسی باور دینی شاخه‏ای از فلسفه است که در صدد پاسخ به این سؤال است که آیا باور دینی شروط علم و معرفت را برآورده می‏سازد تا متعلق علم یا معرفت قرار گیرد یا نه؟ در این راستا یکی از اعتراضهای اصلی به باور دینی، این‏گونه شکل می‏گیرد که این باورها شرایط علم و معرفت را برآورده نمی‏سازد. پلنتینگا از کسانی است که در پاسخ به این اشکال تلاشی در خور تقدیر کرده است. وی پس از نقد جدی نظریه‏های رایج در معرفت‏شناسی، نظریه‏ای نوین در این عرصه، عرضه می‏کند و بر پایه آن، باورهای دینی را معقول و مقبول می‏شمارد.