انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در اولین جشنواره کتاب خانواده رتبه برتر را به خود اختصاص داد

«اولين جشنواره كتاب خانواده» به همت سازمان مرکزی انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش و با همکاری معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در روز 26 آبان‌ماه سال جاري برگزار شد. در این جشنواره آثاري مورد بررسي و ارزيابي قرار گرفتند كه در رابطه با مسائل مختلف «خانواده» و «اولیا و مربیان» و در بين سال‌هاي 1383 تا 1386منتشر شده بودند.

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با 14 اثر در این جشنواره شركت جست كه از سوي هيأت داوران 3 اثر آن به شرح ذيل حائز كسب رتبه شناخته شد.

كتاب «بررسی مسائل تربيتي جوانان در روايات» رتبه «اول» را كسب نمود. نويسندگان این كتاب دكتر سيّد علي حسيني‌زاده دكتر محمدعلي حاجي‌ده‌آبادي مي‌باشند.

كتاب «سير آراي تربيتي در تمدن اسلامي» موفق به كسب رتبه «دوم» شد كه توسط بهروز رفيعي نگاشته شده است.

كتاب «مكتبها و گرايشهاي تربيتي در تمدن اسلامي» رتبه «سوم» را به خود اختصاص داد كه این اثر هم متعلق به بهروز رفيعي مي‌باشد.

در پايان این جشنواره انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان «انتشارات برتر» شناخته شد.