پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی (PH.D) علوم قرآن و حدیث

۲۴ آبان ۱۳۸۵ | ۱۷:۳۱ کد : ۲۶۰۲۴ اخبار
* توجه :. مهلت ثبت نام از تاریخ 25/8/1385 تا تاریخ 15/9/1385 تمدید شد. .:

آگهی پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی (PH.D) علوم قرآن و حدیث ، در سال 85

نظر به اهمیت و ضرورت تربیت استادان و محققان متعهد و کارآمد جهت تامین کادر هیات علمی مورد نیاز در دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی و تربیت پژوهشگران متعهد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه براساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از میان برادران، برای نیم سال اول سال تحصیلی 87-86 در رشته علوم قرآن و حدیث در مقطع دکتری دانشجو می‌پذیرد.

الف) شرایط عمومی :
1. اعتقاد به دین مبین اسلام؛
2. التزام عملی به نظام جمهوری اسلامی ایران، قانون اساسی و ولایت فقیه.
3. نداشتن منع قانونی ادامه تحصیل از نظر قانون نظام وظیفه.
4. نداشتن سوءپیشینه با تشخیص مراجع ذیصلاح.
5. داشتن معرفی‌نامه مبنی بر صلاحیت تحصیل در دوره دکتری، حداقل از 2 نفر از استادان رشته مربوطه.

ب) شرایط اختصاصی:
1. دارا بودن دانشنامه یا گواهینامه موقت پایان تحصیلات سطح سه حوزه علمیه یا کارشناسی ارشد رشته‌های الهیات با گرایش علوم قرآن و حدیث, فلسفه و کلام و مدرسی الهیات و معارف اسلامی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.
تبصره: داوطلبان شاغل به تحصیل در صورت ارائه گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل تا تاریخ 1386/06/31، می‌توانند در آزمون شرکت کنند.
2. داشتن حداقل معدل 15 از 20 یا 3 از 4 در مقطع کارشناسی ارشد.
3. ارایه نمره آزمون  TOEFL یا آزمونهای هم سطح مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا قبل از دفاع از رساله.
4. سپردن تعهد مبنی بر تحصیل تمام وقت در مقطع دکتری تا پایان زمان تدوین رساله.
5. موفقیت در آزمون ورودی (کتبی 70% , مصاحبه و سوابق علمی 30% )

ج ) ظرفیت پذیرش :6 نفر می باشد.
 د) سهمیه و بورسیه:
1. 20% از ظرفیت پذیرش، به ایثارگران انقلاب اسلامی (رزمندگان، جانبازان، آزادگان، فرزندان شهداء، مفقودین و آزادگان و فرزندان جانبازان بالای 50%) اختصاص دارد.
2. 30% از ظرفیت پذیرش، به سهمیه مربیان رسمی (آزمایشی یا قطعی) مراکز وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اختصاص دارد.
3. کلیه مربیان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی وابسته به دستگاههای اجرایی، غیر دولتی، غیر- انتفاعی و آزاد اسلامی در صورتی که مراتب عضویت آنها در هیات علمی توسط هیات مرکزی گزینش استاد، هیات ممیزه مرکزی و هیات ممیزه مورد تصویب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شده باشد می‌توانند از سهمیه مذکور استفاده نمایند.
4. پذیرفته شدگان دوره دکتری می توانند متقاضی استفاده از بورس وزارت، دانشگاهها و مؤسسات اجرایی شوند و در صورتی که بورسیه نشوند می توانند به عنوان دانشجوی غیر بورسیه تحصیل کنند و با آنها مطابق ضوابط و مقررات آموزش رایگان عمل می شود.
5. حداکثر 50% مازاد بر ظرفیت اصلی پذیرش به بورسیه های مؤسسات اجرایی اختصاص دارد که در چارچوب آئین نامه قرارداد بورس داخلی مؤسسات اجرایی یا دانشگاهها پذیرفته می شوند.
6. کلیه دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی وابسته به دستگاههای اجرایی، غیر دولتی، غیر انتفاعی و آزاد اسلامی از جمله مصادیق مؤسسات اجرایی محسوب می شوند که می‌توانند از طریق اعطای بورس تحصیلی از سهمیه 50 % مازاد بر ظرفیت آزاد هر رشته نسبت به تامین هیات علمی مورد نیاز خود اقدام کنند.
تبصره : کسانی که از سهمیه‌های فوق استفاده می‌کنند باید در آزمون ورودی حداقل 80% امتیاز کسب شده توسط آخرین پذیرفته شده آزاد را احراز نموده باشند.

هـ ) مدارک لازم :
1. فرم تکمیل شده تقاضانامه ثبت‌نام (فرم پیوست).
2. یک برگ تصویر شناسنامه از صفحه اول.
3. سه قطعه عکس جدید 4*3 تمام رخ با ذکر مشخصات داوطلب در پشت آنها.
4. یک برگ تصویر گواهی سطح سه حوزه علمیه یا گواهی فراغت از تحصیل دوره کارشناسی ارشد رشته‌های ذکر شده در بند یک شرایط اختصاصی.
5. تکمیل فرم مخصوص دانشجویان سال آخر دوره‌های کارشناسی ارشد که حداکثر تا تاریخ 1386/06/31 فارغ‌التحصیل خواهند شد.
6. تصویر پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت.
7. پاکت نامه معمولی که پشت آن آدرس داوطلب (گیرنده) نوشته شده باشد.
8. گواهی معتبر جهت استفاده از سهمیه برای داوطلبان استفاده از 20% سهمیه ایثارگران .
9. ارائه یک نسخه از آخرین حکم استخدامی داوطلبان استفاده از 30% سهمیه مربیان.
10. ارسال فیش واریزی مبلغ (000/150 ریال) معادل پانزده هزار تومان به حساب جاری شماره:  91326 بانک:  ملی  شعبه:  مرکزی قم   (کد شعبه 2701) .

و) زمان ثبت نام وارسال مدارک:
داوطلبان فرصت دارند مدارک خود را تا تاریخ 1385/8/25 به  آدرس قم ـ بلوار امین ـ بلوار جمهوری اسلامی ـ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ـ مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی  ارسال نمایند.

ز) زمان و مکان برگزاری آزمون :
1. آزمون کتبی در تاریخ 1385/12/11 صبح و عصر برگزار خواهد شد.
2. کارت ورود به جلسه آزمون یک ساعت قبل از برگزاری آزمون در محل پژوهشگاه با ارائه کارت شناسایی معتبر عکس‌دار به داوطلب داده می‌شود.
3. محل برگزاری آزمون «پژوهشگاه حوزه ودانشگاه قم» خواهد بود.

ط) مواد امتحانی, ضرایب و منابع:
در فایل پیوست موجود می باشد. (از  اینجا دانلو کنید.)

تذکرات مهم:
1. کلیه مدارک مورد نظر باید به هنگام ارسال تقاضانامه در مهلت مقرر فرستاده شود.
2. به مدارک ارسال شده پس از انقضاء مهلت ترتیب اثر داده نمی‌شود.
3. مدارک ناقص مورد رسیدگی قرار نخواهد گرفت.
4. داوطلب می‌بایست آدرس و شماره تلفن مشخصی را برای ارتباط به همراه مدارک ارسال نماید تا در مواقع ضروری بتوان با وی تماس گرفت.
5. مدارک ارسالی مسترد نخواهد شد.

جهت دریافت فرم ثبت نام اینجا کلیک کنید.