برگزاری نشست علمی تأملی در بنیان هستی شناسانه علوم انسانی

گروه فلسفه علوم انساني پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمي تأملي در بنيان هستي شناسانه علوم انساني را در روز شنبه 9 خرداد برگزار مي كند.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومي، بنابر اعلان گروه فلسفه علوم انساني پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، ‌هدف از برگزاري اين نشست بحث و تبادل نظر در باب ماهيت علوم انساني و بررسي امكان علوم انساني ديني است كه توسط مهدي معين زاده استاديار گروه فلسفه علم و فنّاوري پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي ارائه مي شود.
   بررسي مناقشه علوم انساني در مغرب زمين، بازسازي علوم انساني غيرپوزيتيو بر اساس مفاهيم فرهنگ، اعتبار، ذوق و پيشنهاد مدل «اجمال و تفصيل» براي فهم سير علوم انساني غير پوزتيو از جمله مهمترين محورهاي اين نشست علمي است.
   ارائه كننده سعي دارد در خلال اين نشست علمي به سئوالاتي نظير، مفاهيم فرهنگ و اعتبار چگونه تلقي غيرپوزيتيو از علوم انساني را قوام داده اند؟ حوزه ابژكتيو علوم انساني كدام است؟ ابژه علوم انساني به لحاظ هستي شناسانه چه خصلتي دارد؟ و تلقي غيرپوزتيو از علوم انساني را چگونه مي توان براساس انگاره «اجمال و تفصيل» بازآرايي كرد؟ پاسخي درخور ارائه دهد.
   دبير نشست علمي ياد شده سيدمحمدتقي موحد ابطحي محقق گروه فلسفه علوم انساني پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است كه در روز شنبه 9 خرداد از ساعت 9.30 تا 11 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشاني قم، پرديسان، بلوار دانشگاه، جنب دانشگاه آزاد اسلامي برگزار مي شود و شركت در آن براي كليه علاقه مندان آزاد است.