تجلیل از یک اثر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در مراسم اختتامیه بخش دانشگاهی بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

۲۲ تیر ۱۳۹۴ | ۱۰:۲۱ کد : ۲۸۸۳۶ اخبار

image.aspx?t=bank&n=kavyani%20qoran11.jpg

کتاب«روان شناسی در قرآن (مفاهیم و آموزه‌ها)» اثر گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان رتبه اوّل برترین‌های دومین جشنواره آثار میان رشته‌ای قرآن کریم جهاد دانشگاهی در بیست و سومین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم انتخاب شد.

شب گذشته در مراسم اختتامیه بخش دانشگاهی بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن از حجت الاسلام  المسلمین محمد کاویانی مؤلف کتاب «روان شناسی در قرآن کریم» تجلیل شد. این مراسم با حضور لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی، مهدی فیض، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، برزین ضرغامی، دبیر بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، سیدضیاء هاشمی، معاون دانشجویی فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حجت‌الاسلام والمسلمین امیر ابراهیم‌زاده، مدیر کل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حمیدرضا صابر فرزام، رئیس بخش دانشگاهی و همچنین جمعی از معاونان و مدیران فرهنگی و قرآنی دانشگاه‌ها برگزار شد.

image.aspx?t=bank&n=kavyani%20qoran12.jpgرتبه دوم در این بخش به کتاب «تربیت عقلانی از منظر قرآن» تألیف محمد احسانی اختصاص یافت.

کتاب «روان شناسی در قرآن» که توسط حجت الاسلام و المسلمین محمد کاویانی و با همکاری حجت الاسلام و المسلمین علی احمد پناهی نگاشته شده است طی چند فصل به تفصیل به دیدگاه قرآن در باب مباحثی همچون انگیزش، احساس، ادراک و شناخت، رشد، روان شناسی اجتماعی،‌سلامت روانی و روان شناسی مثبت می پردازد.