شرکت عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نشست علمی «کاربرد روش تحقیق کیفی در مطالعات دینی»

۰۷ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۳ کد : ۲۸۸۳۹ اخبار
نشست علمی «کاربرد روش تحقیق کیفی در مطالعات دینی» روز چهارشنبه 31 تیرماه در مرکز تربیت مدرس صدیقه کبرا (سلام الله علیها) وابسته به مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، دکتر مجید کافی عضو هیئت علمی و مدیرگروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این نشست به عنوان سخنران حضور داشت.

وی در سخنان خود به موضوعاتی نظیر تفاوت روش تحقیق با روش‌شناسی، ماهیت روش تحقیق و تفاوت روش تحقیق با گزارش تحقیق پرداخت.

مدیر گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه همچنین در ادامه ارائه خود انواع تحقیق به لحاظ موضوعی و مدل روش‌شناختی مطالعات دینی را به طور کامل تشریح کرد.

آخرین ویرایش۰۷ مرداد ۱۳۹۴