جدیدترین شماره فصلنامه علمی پژوهشی روش شناسی منتشر شد

۱۹ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۸ کد : ۲۸۸۴۲ اخبار
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تازه ترین شماره فصلنامه علمی پژوهشی روش شناسی (شماره 82) ویژه بهار 1394 را منتشر کرد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، در این شماره از مجله روش شناسی مقاله هایی در باره نقد روش پنهان‌نگاری در کاربست آن برای فلسفه فارابی، جستاری در مبانی معرفتی «علم العمران» و درآمدی بر نظریه‌ مدیریت تحول در علوم انسانی (با تأکید بر نقش محوری عوامل جامعه‌شناختی) را می خوانیم.

همچنین روش تجربی از دیدگاه فیلسوفان مسلمان، تعارض دو نگرش در فلسفه تکنولوژی و پژواک آن در فضای فکری ایران و نظام نوآوری در علوم انسانی عناوین دیگر مقالات منتشر شده در شماره 82 فصلنامه روش شناسی است.

گفتنی است فصلنامه علمی پژوهشی روش شناسی در حوزه فلسفه و روش شناسی علوم انسانی و مبانی فلسفی و روشی تولید علوم انسانی دینی و بومی به صورت فصلی منتشر می شود و علاقه مندان می توانند جهت دیدن مقالات این شماره  و همچنین آرشیو شماره های پیشین به به سامانه اینترنتی نشریه به نشانی method.rihu.ac.ir مراجعه نمایند.

آخرین ویرایش۱۹ مرداد ۱۳۹۴