برگزاری نشست علمی دلالت های نهضت ترجمه برای خط مشی گذاری تحوّل در علوم انسانی

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی دلالت های نهضت ترجمه برای خط مشی گذاری تحوّل در علوم انسانی را در روز سه شنبه 10 شهریور برگزار می کند.

به گزارش و احد خبر روابط عمومی، بر اساس اعلان گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه هدف از برگزاری این نشست علمی، ارائه پیشنهادهایی در زمینه خط مشی گذاری تحوّل علوم انسانی با الهام از دلالت های تاریخی عصر ترجمه است.

دلالت های های پژوهش تاریخی عصر ترجمه برای وضعیت علم در دنیای معاصر، نهادهای مؤثر در انتقال علم و نقش دولت در انتقال و تحول علم در عصر ترجمه از جمله محورهایی است که دکتر محمدمهدی شاه آبادی پژوهشگر گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ارائه کننده، قصد داردآن را ارائه نماید.

نشست یاد شده روز سه شنبه 10 شهریور از ساعت 10 تا 12 درسالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه برگزار می شود و دبیری علمی آن بر عهده دکتر ابوالفضل گائینی مدیر گروه مدیریت پژوهشگاه و حوزه و دانشگاه است.