انعقاد تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و آموزشکده عالی روش شناسی علوم انسانی پاریس

۱۵ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۴ کد : ۲۹۹۶۰ اخبار
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و آموزشکده عالی روش شناسی علوم انسانی پاریس به منظور همکاری دو سویه با کاربست ومیان آوری ظرفیت های دو طرف، تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش و احد خبر روابط عمومی، برگزاری دوره های آموزشی تخصصی کاربردی حضوری و دوگانه (Blended Learning) در حوزه های روش شناسی علوم انسانی، برنامه ریزی و اجرای طرح های پژوهشی مشترک و برگزاری نشست ها و همایش های علمی و دانشگاهی مرتبط با اهداف و وظایف هریک از طرفین در ایران و فرانسه برخی از موضوعات همکاری در این تفاهم نامه است.

همچنین همکاری در پژوهش و نگارش دانش نامه تحلیلی تاریخ ایران (Encyclopaidia Historia Iranica) و برگزاری «کنگره بین المللی دانش نامه تاریخ ایران» از دیگر موضوعات همکاری این تفاهم نامه است.

تفاهم نامه یاد شده روز دوشنبه 2 شهریور ماه سال جاری به امضای حجت الاسلام و المسلمین نظری رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر محمود دلفانی رئیس آموزشکده عالی روش شناسی علوم انسانی پاریس رسید.

آخرین ویرایش۱۵ شهریور ۱۳۹۴