بازدید مدیر عامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

صبح روز گذشته حجت الاسلام و المسلمین شریعتی تبار مدیر عامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی به همراه هیأتی از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی در این بازدید، رؤسای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس ضمن استقبال از ادامه همکاری های مشترک تصمیم گرفتند تا تفاهم نامه منعقد شده قبلی مجددا مورد بازنگری قرار گرفته و هرمرکز یک نفر را به عنوان نماینده برای پیگیری کارهای مشترک معرفی نماید.

انتشار کتاب و انجام طرح های تحقیقاتی به صورت مشترک و پذیرش و انجام طرح های تحقیقاتی بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود؛ که مورد توافق طرفین قرار گرفت.

همچنین همکاری در برگزاری همایش ها و نشست های علمی به صورت مشترک و ارائه خدمات رفاهی به کارکنان دوطرف از دیگر تصمیمات جلسه روز گذشته مسئولان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی بود.