بازدید نمایندگان سازمان بهزیستی کشور از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

۱۴ آبان ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۲ کد : ۳۰۲۱۴ اخبار
نمایندگان سازمان بهزیستی کشور روز دوشنبه 11 آبان ضمن بازدید از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در جلسه ای به منظور عملیاتی کردن مفاد تفاهم نامه همکاری علمی میان پژوهشگاه و سازمان بهزیستی شرکت کردند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، در این جلسه فرایند مشارکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ارائه خدمات آموشی، پژوهشی وimage.aspx?t=bank&n=behzisti.JPG کاربردی با محوریت مشاوره وخدمات روان شناختی با رویکرد اسلامی که در چارچوب قوانین ومقررات مرتبط با سازمان بهزیستی کشور صورت می پذیرد؛ بررسی گردید و پس از مباحث کارشناسی بنا شد پیگیری های لازم جهت فراهم نمودن انعقاد قراردادهای پژوهشی و اجرایی توسط کارشناسان دو مرکز صورت پذیرد.

در پایان این دیدار نمایندگان سازمان بهزیستی کشور علاوه بر بازدید از نمایشگاه دائمی و فروشگاه کتاب از کتابخانه تخصصی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.

آخرین ویرایش۱۴ آبان ۱۳۹۴