شانزدهیمن نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری، با حضور وزرای علوم تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش و صنعت، معدن و تجارت روز دوشنبه 23 آذر در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران افتتاح شد.

حضور پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در شانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری:

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در شانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار جمهوری اسلامی ایران با رویکرد تجاری سازی محصولات علوم انسانی حضور یافت

به گزارش واحد خبر روابط عمومي، پژوهimage.aspx?t=bank&n=nama05.JPGشگاه حوزه و دانشگاه در این دوره از نمایشگاه آخرين دستاوردهای پژوهشی در زمينه علوم انساني اسلامي، مجلات علمی پژوهشی و انتشارات پژوهشگاه را در معرض دید علاقه مندان گذاشته است و همچنين ضمن برگزاری 4 نشست علمی، 10 تفاهم نامه همکاری با دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی و 7 قرارداد انجام فعالیت پژوهشی به ارزش 3 میلیارد و یکصد و بیست میلیون ریال منعقد می نماید.

گفتنی است روز دوشنبه 23 آذر همزمان با مراسم افتتاح نمایشگاه از 15 اثر ترجمه شده پژوهشگاه به زبان های انگلیسی و عربی در مراسمی با حضور دکتر فرهادی وزیرعلوم و دکتر فانی وزیر آموزش و پرورش رونمایی شد.

ضمنا در روز نخست نمایشگاه 2 نشست علمی با عنوان «اقتصاد دانش بنیان با رویکرد زیرساخت حقوقی- فقهی آن» توسط حجت الاسلام و المسلمین نظری رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و «عوامل مؤثر در تجاری سازی یافته علوم انسانی» توسط فرهاد سلطانی کارشناس ارشد پژوهش پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در شانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری برگزار شد.

غرفه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سالن 12 و 13 غرفه شماره 18 پذیرای علاقه مندان به حوزه علوم انسانی اسلامی است.

شانزدهیمن نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری از 23 تا 26 آذر از ساعت 9 تا 17 برپا می باشد.