سخنرانی دو تن از اعضای پژوهشگاه حوزه ودانشگاه در سیزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت

سیزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت با حضور اساتیدی از داخل و خارج از کشور که به ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی خود در حوزه مدیریت می پردازند؛ روزهای چهارشنبه و پنج شنبه هفته جاری 2 و 3 دی ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، دکتر ابوالفضل گائینی استادیار، مدیرگروه مدیریت و معاون توسعه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان دبیر محور اخلاق و فلسفه سازمان و مدیریت سیزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت علاوه بر ریاست پنل اخلاق و فلسفه سازمان و مدیریت سخنرانی با موضوع «جایگاه فلسفه و دانش مدیریت و سازمان» در روز پنج شنبه 3 دی ماه ارائه خواهد کرد.

همچنین دکتر حسن عابد جعفری عضو شورای علمی و محقق همکار گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نیز در روز چهارشنبه 2 دی ماه سخنرانی با موضوع «دین و مدیریت در مطالعات غرب» ارائه می نماید.