همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در برگزاری نشست روش‌شناسی نقد متون علوم انسانی، مدیریت»

۰۵ دی ۱۳۹۴ | ۱۱:۰۴ کد : ۳۰۲۳۵ اخبار
گروه مدیریت شورای بررسی متون و کتب علوم انسانیِ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست تخصصی «روش‌شناسی نقد متون علوم انسانی، مدیریت» را با محوریت: بررسی و نقد متون علمی علوم انسانی؛ روش‌شناسی نقد متون علمی علوم انسانی با محوریت کتب مدیریت؛ و راهکارهای تولید محتوا و متون مدیریت با رویکردهای علمی، ارزشی، بومی و بروز بودن را در روز سه‌شنبه اول دی ماه در تهران، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار کرد.

در این نشست تخصصی که با همکاری گروه مدیریت و مشارکت دکتر توکلی مدیریت پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد، دکتر حسنی مدیر گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با موضوع «درآمدی بر آسیب‌شناسی روش‌شناختی معرفت علمی در ایران» سخنرانی کرد. وی با اشاره به لزوم آسیب‌شناسی آثار منتشر شده در علوم انسانی و از جمله متون درسی رشته مدیریت به ضرورت نقد روش‌شناختی این متون تأکید کرد. «خلط بین روش‌شناسی و روش«، «خلط بین نظریه و مدل»، «عدم توجه به پارادایم‌محور بودن روش‌شناسی‌های موجود هنگام استفاده از آنها» و «عدم توجه به امکان نظریه‌پردازی در بستر پارادایم» از جمله مواردی بود که وی بر لزوم توجه به آنها در نقادی روش‌شناختی متون علوم انسانی اشاره کرد.

لازم به ذکر است که دکتر فقیهی، دکتر اعرابی، دکتر قانعی راد و دکتر اعوانی از جمله دیگر سخنرانان این نشست بودند.

آخرین ویرایش۰۶ دی ۱۳۹۴