برگزاری نشست علمی «طراحی مدل پیشنهادی صندوق مشترک سرمایه گذاری وقف در اقتصاد ایران»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی «طراحی مدل پیشنهادی صندوق مشترک سرمایه گذاری وقف در اقتصاد ایران» را فردا دوشنبه 14 دی برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، هدف از برگزاری این نشست علمی، طراحی مدل صندوق مشترک سرمایه گذاری وقف و گسترش منابع وقفی در اقتصاد ایران است.

مبانی فقهی ارکان صندوق مشترک سرمایه گذاری وقف، نظارت صندوق و مدیریت صندوق مشترک سرمایه گذاری وقف از جمله محورهای این نشست علمی است که توسط حجت الاسلام والسملمین دکتر مصطفی کاظمی نجف آبادی از اساتید جامعه المصطفی(صلوات اله علیه) العالمیه ارائه می شود.

سئوالاتی نظیر آیا مبانی فقهی شیعه مجوز تأسیس صندوق مشترک سرمایه گذاری وقف را صادر می کند؟ آیا اقتصاد ایران توانایی پیاده سازی صندوق وقف در بازار را دارد؟ و با چه ساز و کاری می توان صندوق مشترک سرمایه گذاری وقف را طراحی نمود؟ در این نشست مطرح و بدان ها پاسخ داده خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر مجید رضایی عضو هیأت علمی دانشگاه مفید به عنوان ناقد در این نشست حضور دارد.

شایان ذکر است نشست علمی مزبور فردا دوشنبه 14 دی از ساعت 10 تا 12 در سالن جلسات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه برگزار می شود و شرکت در آن برای عموم علاقه مندان آزاد است.