انعقاد سند همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضائیه و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

تعدادی از مدیران معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضائیه روز سه شنبه 28 اردیبهشت از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.

image.aspx?t=bank&n=DSC02502.JPG

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، در حاشیه این بازدید سند همکاری میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضائیه به امضاء رسید.

این سند همکاری در راستای عملی کردن منویات مقام معظم رهبری«مدظله العالی» و لزوم اتخاذ رویکرد علمی به مسئله پیشگیری بین مرجعیت پیشگیری از وقوع جرم درکشور(معاونت اجتماعی و پیشگیری قوه قضائیه) و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منعقد شده است و هدف از آن، بهره مندی از ظرفیت های علمی و اجرایی متقابل در توسعه همکاری های آموزشی، پژوهشی و عملیاتی کشور در حیطه پیشگیری از جرم و آسیب های اجتماعی است.

ایجاد بستر مناسب جهت حضور اساتید و اعضای هیئت علمی پژوهشگاه در کمیته ها و کارگروه های تخصصی پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی، معرفی اولویت های پژوهشی حوزه پیشگیری از جرم با اولویت رویکرد اسلامی و همکاری در انجام مشترک آن ها و زمینه سازی راه اندازی رشته تخصصی «آسیب شناسی اجتماعی با رویکرد اسلامی» با اولویت پیشگیری از جرم و آسیب های اجتماعی به منظور تربیت کارشناس در این زمینه از جمله محورهای همکاری در این سند است.image.aspx?t=bank&n=DSC02529.JPG

سند مزبور روز سه شنبه 28 اردیبهشت به امضای حجت الاسلام و المسلمین نظری رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکترمهدی امیری اصفهانی قائم مقام معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه رسید.