برگزاری نشست علمی «روان شناسی معنویت»

۱۱ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۸:۵۷ کد : ۳۳۵۰۶ اخبار
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری گروه اخلاق دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه نشست علمی روان شناسی معنویت را امروز چهارشنبه 12 خرداد برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، این نشست با هدف ارائه گزارشی توصیفی، تحلیلی و انتقادی از رویکرد روان شناسی به معنویت برگزار می شود.

چیستی و تعریف معنویت، رابطه و مناسبات معنویت و روان شناسی، رویکردهای مختلف به معنویت و درمانگری و معنویت از جمله محورهای اصلی نشست فوق است که توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر مسعود آذربایجانی دانشیار گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه می شود.

آیا رویکرد روان شناسی به معنویت به معنای دین زدایی است؟ و آیا روان شناسان رویکرد مثبت و قابل قبولی به معنویت داشته اند؟ سئوالاتی است که در خلال این نشست بدان ها پاسخ داده می شود.

دکتراحمد شاکر نژاد عضو هیئت علمی دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان دبیر علمی نشست حضور دارند.

نشست علمی یادشده امروز چهارشنبه 12 خرداد از ساعت 11 تا 13 در مرکز همایش های غدیر واقع در چهار راه شهدا برگزار می شود.

آخرین ویرایش۱۲ خرداد ۱۳۹۵