برگزاری اولین دوره مدرسه تابستانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

۲۷ مرداد ۱۳۹۵ | ۰۸:۴۱ کد : ۳۳۵۳۸ اخبار
اولین دوره مدرسه تابستانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با عنوان «فلسفه حق» در شهریور ماه سال جاری برگزار می شود.

بنابر اطلاعیه صادره از سوی مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، تمامی علاقه مندان می توانند در این دوره شرکت کنند و در صورتی که استقبال زیاد باشد به دلیل محدودیت کلاس ها اولویت با دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیات علمی دانشگاه هاست.

زمان برگزاری این دوره شنبه و یکشنبه 13 و 14 شهریور ما ه 1395 خواهد بود و مدرس آن حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدحسین طالبی دارای تحصیلات حوزوی در سطوح عالی و دکترای فلسفه حقوق از دانشگاه منچستر است که حدود 15 سال در زمینه فلسفه حقوق و شاخه های مختلف مرتبط آن مشغول تحقیق و تدریس بوده است. وی هم اکنون دانشیار فلسفه حقوق و مدیر گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.

شایان ذکر است پس از اتمام دوره به شرکت کنندگان گواهی شرکت در دوره اعطاء می شود.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانیrihu.ac.ir مراجعه نمایند.

جهت مشاهده اطلاعیه به صفحه آموزش سایت مراجعه فرمایید.

آخرین ویرایش۰۷ مرداد ۱۳۹۵