شرکت دو عضو هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سی و یکمین کنگره بین المللی روان شناسی

۱۵ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۰:۵۲ کد : ۳۳۵۳۹ اخبار
دو تن از اعضای هیأت علمی گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سی و یکمین کنگره بین المللی روان شناسی که از 24 تا 29 جولای (3 تا 8 مرداد) در یوکوهامای ژاپن برگزار شد؛‌ شرکت کردند.

به گزارش و احد خبر روابط عمومی، این کنفرانس بین المللی هر چهارسال یکبار تحت نظارت انجمن بین المللی روان شناسی علوم (IUPsyS) برگزار می شود وimage.aspx?t=bank&n=yokohama.jpg موضوع این دوره «تنوع در هماهنگی،‌ بینشی در روان شناسی» بود.

دکتر مسعود جان بزرگی دانشیار گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مقاله «درمان گری چند بعدی معنوی» و حجت الاسلام و المسلمین دکتر آذربایجانی دیگر دانشیار گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مقاله «نقش دین در اتحاد و اختلاف» در این کنفرانس بین المللی شرکت کردند که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.

روابط عمومی پژوهشگاه، ارائه موفقیت آمیز دکتر آذربایجانی و دکتر جان برزگی را تبریک گفته و آرزوی موفقیت های بیشتر در عرصه بین المللی برای این دو عضو هیأت علمی دارد.

خبر/ آزادی، محمد، دانشجوی دکتر روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

آخرین ویرایش۱۶ مرداد ۱۳۹۵