برگزاری دهمین جلسه شورای سیاست گذاری مجمع کتابخانه های تخصصی استان قم (مکتا) در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

۲۹ مهر ۱۳۹۵ | ۱۰:۱۱ کد : ۳۳۵۶۳ اخبار
دهمین جلسه شورای سیاست گذاری مجمع کتابخانه های تخصصی استان قم (مکتا)، روز گذشته به میزبانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در این جلسه محورها و زمان برگزاری مجمع عمومی و سالیانه مجمع کتابخانه های تخصصی استان قم(مکتا) مشخص شد.

توسعه و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، معرفی کتابخانه های تخصصی استان قم، معرفی پرتال مکتا و توسعه همکاری های بین کتابخانه ای به عنوان محورهای اصلی مجمع عمومی سالیانه انتخاب شد. همچنین اعضای این مجمع در خصوص تاریخ برگزاری مجمع در اواسط ماه آذر به توافق رسیدند.

شایان ذکر است  مدیران کتابخانه های پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دانشگاه قم، ادبی و هنری دفتر تبلیغات اسلامی، جامعه الزهرا(سلام اله علیها)، آیت الله بروجردی، دانشگاه ادیان و مذاهب، آیت الله حایری و  دانشگاه مفید به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری مجمع عمومی کتابخانه های تخصصی استان قم (مکتا) در جلسه روز گذشته حاضر بودند

چگونگی انجام برنامه های تبلیغاتی نظیر ساخت تیزر و بروشور، فعالیت های رسانه ای، دیدار و گفت وگو با مدیرکل کتابخانه های عمومی استان قم و معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم از دیگر تصمیمات جلسه روز گذشته مکتا بود.

آخرین ویرایش۲۹ مهر ۱۳۹۵