حضور رئیس و جمعی از مدیران پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

روز گذشته حجت الاسلام و المسلمین نجف لک زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به همراه تعدادی از مدیران این پژوهشگاه از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کرد.

image.aspx?t=bank&n=selcted2.jpg

به گزارش واحد خبر روابط عمومی،‌ وی در این دیدار که رئیس و تعدادی از مدیران پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نیز حضور داشتند خواستار تبادل نظر و تجربیات در حوزه های تدوین برنامه راهبردی، فناوری اطلاعات، حوزه نظارت و ارزیابی پژوهشی، تبادلات کتابخانه ای، مسائل مرتبط با دبیرخانه هئیت اجرایی جذب و برگزاری کرسی های نظریه پردازی با پژوهشگاه حوزه و دانشگاه شد.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین نظری رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن معرفی مختصر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اشاره به وجود محدودیت در منابع انجام پژوهش های مشترک که ناظر به رفع نیازهای جامعه اسلامی باشد را مورد تأکید قرار داد.

سپس در ادامه این جلسه مدیران پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با مدیران متناظر خود در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه جلسات جداگانه ای به منظور تبادل نظر و تجربیات برگزار کردند.