برگزاری نشست علمی «مسأله روش در پژوهش های تاریخی»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری دانشگاه باقرالعلوم(علیه السلام) و انجمن تاریخ پژوهان حوزه نشست علمی «مسأله روش در پژوهش های تاریخی» ـ‌ بررسی و نقد روش روایی ـ را در روز پنج شنبه 18 آذر برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، سخنران این نشست علمی دکترمحمدعلی اکبری استاد دانشگاه شهید بهشتی و دبیر علمی آن دکتر محسن الویری دانشیار دانشگاه باقرالعلوم(علیه السلام) است.

نشست علمی یاد شده روز پنج شنبه 18 آذر از ساعت 9 تا 12 صبح در سالن اجتماعات دانشگاه باقرالعلوم(علیه السلام) به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه برگزار می شود.