مراسم گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه آزاد واحد رودان بندرعباس برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه در روز شنبه 27 آذر با حضور امام جمعه رودان و حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد داوری عضو هیأت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان برگزار گردید.

در این مراسم، امام جمعه رودان گفت: «برخی از استادان با خط گیری از جریان نفوذ جملاتی همچون حکومت بدون روحانیت و معنویت را به ذهن دانشجویان وارد می‌کنند که می‌توان با تعامل حوزه و دانشگاه از پیشرفت این نفوذ در بین دانشجویان که قشر علمی و تحصیل‌کرده جامعه به شمار می‌روند، جلوگیری کنیم.»

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد داوری عضو هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه که به دعوت از واحد رودان در این مراسم شرکت کرده بود نیز با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست‌ها گفت: «پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به دنبال اجرای یک پژوهش بنیادی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در کشور هست که فعلا در استان هرمزگان به دنبال اجرای آزمایشی این طرح هستیم.»

حجت‌الاسلام دکتر محمد داوری خاطرنشان کرد: «استفاده از ظرفیت‌های پژوهشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌توان کمک گرفت و با تعامل میان حوزه و دانشگاه می‌توان از رشد فزآینده آسیب‌های اجتماعی خصوصا در مناطق کمتربرخوردار جلوگیری کرد.»

این استاد حوزه و دانشگاه و پژوهشگر علوم اجتماعی به ضرورت راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه جامعه‌شناسی و معارف اسلامی پرداخت و خاطرنشان کرد: «برای افزایش حمایت از طرح‌های مرتبط با آسیب‌های اجتماعی ضرورت همگرایی بین دستگاه‌های فرهنگی و مسئول بیش از پیش احساس می‌شود و حوزه و دانشگاه می‌توانند نقش تعیین کننده‌ای در کاهش چالش‌های اجتماعی داشته باشند.»