باحضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر داوری همایش وحدت حوزه و دانشگاه با حضور اساتید حوزه و دانشگاه در دانشگاه هرمزگان برگزار گردید

۰۹ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۸ کد : ۳۳۶۰۸ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هرمزگان: در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبادی زاده، سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در  این دانشگاه  با بیان این که تلاش های رضاخان در پی به تعطیلی کشاندن حوزه ها با عدم موفقیت همراه بود، افزودند: «در دوران محمدرضا پهلوی اقدامات براندازانه نبود اما با زیرکی تلاش کردند تا تقابلی بین حوزه و دانشگاه ایجاد نمایند و تاحدودی نیز موفق بودند. حوزه را با چماق تحجر و خرافه قصد داشتند از صحنه کنار بگذارند و دانشگاه ها را با برچسب غربگرایی از چرخه کنار بگذارند و متاسفانه موفق بودند و برخی چنین رویکردی رو پذیرفتند.»

در ادامه ی این مراسم که با حضور دکتر رئوفی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر داوری و حجت الاسلام و المسلمین فضلی برگزار گردید، هر کدام از صاحب نظران به نقد و بررسی این امر از منظر خود پرداختند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر داوری نیز با اشاره به این که آنچه امروز موجب وحدت ماست، نظام نوپایی ست که نیاز به نظریه پردازی و چاووش در علوم دارد تا چاره ای برای زندگی مردم باشد و وحدت حوزه و دانشگاه را وحدتی برای جامعه ای مستقل و کارآمد ضروری دانستند تا علاوه بر نیازهای مادی نیاز های معنوی که تمام مکاتب به لزوم آن اشاره دارند برطرف گردد.

در این مراسم از سند تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه هرمزگان و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نیز رونمایی گردید.

آخرین ویرایش۰۹ دی ۱۳۹۵