پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران برگزار می کند: نشست علمی «قابلیت های دین برای نظریه پردازی اجتماعی»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران نشست علمی «قابلیت های دین برای نظریه پردازی اجتماعی» را در روز یک شنبه 24 بهمن برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، سخنرانان این نشست علمی، دکتر مجید کافی مدیرگروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با موضوع «نظریه پردازی اجتماعی در پرتو پارادایم اسلامی: گامی به سوی تحول علوم اجتماعی» و حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین بستان استادیار گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با موضوع «ساخت نظریه عرفی شدن از منظر دین» می باشند.

دکتر نجاتی حسینی مدیر گروه دین انجمن جامعه شناسی ایران به عنوان دبیر عملی در نشست فوق حاضر خواهد بود.

گفتنی است نشست علمی یاد شده روز یک شنبه 24 بهمن از ساعت 18 تا 20 در سالن اجتماعات انجمن جامعه شناسی ایران به نشانی تهران، پل گیشا، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می شود.