انعقاد تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مجلس اجرایی حزب الله لبنان

۱۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۱:۱۳ کد : ۳۳۶۳۶ اخبار
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مجلس اجرایی حزب الله لبنان با توجه به لزوم همکاری فکری و عملی بین سازمان های اسلامی که مبتنی برتفکر اسلام ناب محمدی (ص) و در پرتو ولایت صاحب العصر و الزمان (عج) فعالیت می نمایند و با هدف توسعه تعاملات تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش و احد خبر روابط عمومی، آمادگی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در اختصاص بورس تحصیلی در مقاطع مختلف (کارشناسی، کارشناسی ارشد  و دکتری)، برگزاری کارگاه های آموزشی مورد نیاز مجلس اجرایی حزب الله در ایران و لبنان و تبادل کلیه تولیدات علمی از اهم موضوعات این تفاهم نامه است.

همچنین دوطرف در زمینه تبادل اساتید و صاحب نظران حوزه علوم دینی و انسانی و انتقال تجربیات و ترجمه و انتشار پژوهش های موجود و مورد نیاز یکدیگر به توافق رسیدند.

آخرین ویرایش۱۷ بهمن ۱۳۹۵