برگزاری نشست علمی «نقد و بررسی نظریه ای در باب ارهاص و معجزه»

۲۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۷ کد : ۳۴۱۹۲ اخبار
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری جامعه الزهراء (سلام الله علیها) نشست علمی «نقد و بررسی نظریه ای در باب ارهاص و معجزه» را در روز یکشنبه 3 اردیبهشت برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، خانم ناهید طیبی پژوهشگر جامعه الزهراء (سلام الله علیها) به عنوان ارائه دهنده و دکتر منصور داداش نژاد دانشیار گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان سخنران و ناقد در این جلسه حضور دارند.

تحلیل مفهومی ارهاص و معجزه، تاریخچه، منابع و گونه شناسی ارهاصات ومعجزات، تطور کمّی و کیفی در منابع تاریخی، کلامی و تفسیری و نگاهی به رویکردهای سیره نویسان معاصر به امور فراطبیعی از محورهای اصلی این نشست علمی است.

نشست علمی یاد شده روز یک شنبه 3 اردیبهشت از ساعت 10 تا 12 در واحد پژوهش جامعه الزهراء (سلام الله علیها)  به نشانی قم، میدان سالاریه، بلوار بوعلی برگزار می شود.

آخرین ویرایش۲۹ فروردین ۱۳۹۶