برگزاری کرسی ترویجی «ارزیابی سرشت اخلاقی معرفت»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی کرسی ترویجی «ارزیابی سرشت اخلاقی معرفت» را در روز یک شنبه 10 اردیبهشت برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، ارائه کننده این کرسی ترویجی دکتر غلامحسین جوادپور محقق گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است که بنا دارد به پیشینه نظریات در باب گستراندن نظریات اخلاقی بر مباحث معرفتی و نقاط ضعف و قوت آن بپردازد.

دکتر محسن جوادی استاد دانشگاه قم، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدعلی مبینی استادیار پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی به عنوان ناقد و حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی شیروانی دانشیار گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه به عنوان دبیر علمی در این جلسه حضور دارند.

کرسی علمی ترویجی یاد شده روز یک شنبه 10 اردیبهشت از ساعت 11 تا 13 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، میدان علوم برگزار می شود.