جلسه نقد کتاب «توابع رفاه اجتماعی» برگزار می شود

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه جلسه نقد کتاب «توابع رفاه اجتماعی ـ‌ تبیین دیدگاه ها و بررسی مبانی آن ها با نگرش اسلامی» را در روز پنج شنبه 11 آبان برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، کتاب «توابع رفاه اجتماعی» از آثار منتشره پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سال 1395 است که مؤلف آن حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدحسین کرمی استادیار گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.

در چکیده این اثر آمده است: اقتصاد رفاه به عنوان رکن اصلی تابع رفاه اجتماعی، از این منظر حائز اهمیت است که می‌توان با آن، مطلوب‌ترین وضعیت اقتصادی جامعه را شناسایی و دو وضعیت اقتصادی را با هم مقایسه کرد. این توابع با کارکردهای یاد شده می‌تواند مبنایی برای سیاست‌گذاری‌های اقتصادی ــ اجتماعی یک جامعه قرار گیرد؛ از این‌رو تبیین این توابع، بررسی مبانی ارزشی و اعتقادی‌ آنها و تطبیق با رهنمودهای اسلام، خدمت ارزنده‌ای به جامعه علمی، بومی‌سازی علوم ‌انسانی و سیاست‌گذاری یک جامعه اسلامی است.

گفتنی است حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحمید ثابت عضو هیأت علمی جامعه المصطفی (ص) العالیمه و دکتر عطاء ا... رفیعی آتانی عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت به عنوان ناقد در این جلسه نقد حضور دارند.

همچنین شایان ذکر است که جلسه نقد کتاب مزبور روز پنج شنبه 11 آبان از ساعت 15:30 تا 17:30 در سالن همایش های ساختمان انجمن های حوزه علمیه به نشانی قم، بلوار جمهوری، کوچه شماره 2 برگزار می شود.