انعقاد تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سازمان بهزیستی کشور

سازمان بهزیستی کشور به منظور ساماندهی مراکز مشاوره خدمات روان شناختی با‌ تأکید بر رویکرد اسلامی تفاهم نامه همکاری با پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منعقد کرد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و کاربردی با موضوع مشاوره و خدمات روان شناختی با رویکرد اسلامی موضوع این تفاهم یکساله است که البته با توافق طرفین قابل تمدید می باشد.

برگزاری دوره های آموزشی تخصصی مشاوران و روان شناسان، تهیه و تدوین منابع، محتوا و پروتکل های درمانی، اجرای پژوهش های مورد توافق طرفین و مشارکت در برگزاری نشست ها، گردهمایی ها، سمینارها و جلسات علمی از جمله تعهدات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این تفاهم نامه است.

پشتیبانی، و تأمین هزینه های مرتبط با فعالیتهای فوق بر اساس این تفاهم نامه بر عهده سازمان بهزیستی کشور خواهد بود.

تفاهم نامه یاد شده روز چهارشنبه 1 آذرماه به امضای آیت ا... سیدمحمد غروی رئیس پژوهشکده علوم رفتاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر فرید براتی سده، رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی رسید.