در نوزدهمین دوره کتاب سال حوزه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ناشر و مرکز پژوهشی شایسته تقدیر معرفی شد

در آیین اختتامیه نوزدهمین دوره کتاب سال حوزه که روز پنج شنبه هفته گذشته در سالن همایش های بین المللی مدرسه علمیه امام موسی کاظم علیه السلام برگزار شد، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ناشر و مرکز پژوهشی شایسته تقدیر معرفی شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، بر اساس اعلان دبیرخانه نوزدهمین دوره کتاب سال حوزه، از مجموع 23 اثر ارسالی از سوی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بهimage.aspx?t=bank&n=ketabsal.jpg دبیرخانه کتاب سال حوزه، 16 اثر به مرحله دوم داوری راه یافته است که از این تعداد 7 اثر کاندیدای «برگزیدگی» گردید و در پایان، تعداد 1عنوان کتاب به عنوان اثر «شایسته تقدیر» و 6 عنوان کتاب به عنوان آثار «تحسین شده» معرفی شد.

کتاب «تطور شناسی سیره نگاری با تکیه بر نقش اصحاب امامان علیهم السلام» اثر منتشره گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تألیف حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین حسینیان مقدم، دانشیار گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان اثر« شایسته تقدیر» شناخته شد.

همچنین کتاب های «خاندان های شیعه؛‌ خاندان ابورافع» تألیف دکتر منصور داداش نژاد، «روان شناسی دین و معنویت» تألیف حجت الاسلام و المسلمین دکتر مسعود آذربایجانی و امیر قربانی، «زوج درمانی با روی آورد اسلامی» تألیف حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدرضا سالاری فر،«مطالعه تطبیقی حقوق جزای عمومی اسلام و حقوق موضوعه» تألیف دکتر جلال الدین قیاسی، دکتر قدرت اله خسروشاهی و دکتر عادل ساریخانی، «روان شناسی اخلاق» تألیف حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی موسوی اصل، دکتر مسعود آذربایجانی، محمدتقی تبیک و مهدی علی زاده و «برهان صدیقین علامه طباطبایی» تألیف دکتر عسکری سلیمانی امیری به عنوان آثار «شایسته تحسین» شناخته شد.‌

گفتنی است در این دوره دکتر منصور داداش نژاد، دانشیار گروه تاریخ اسلام و رئیس پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بواسطه نگارش کتاب «سیمای دوازده امام(ع) در میراث مکتوب اهل سنت»‌ از انتشارات پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی به عنوان «اثر برگزیده» مورد تقدیر قرار گرفت. همچنین حجت الاسلام المسلمین علی اکبر بابایی، دانشیار گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به واسطه تألیف مقاله «پژوهشی در قرائت صحیح قرآن» درنخستین جشنواره مقالات علمی حوزه به عنوان «مقاله برگزیده» مورد تجلیل قرار گرفت.