برگزاری پیش نشست های تخصصی همایش بین المللی سیره و زمانه امام هادی علیه السلام

۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۴ کد : ۳۵۵۳۶ اخبار

image.aspx?t=bank&n=hamayesh%20emam%20hadi2.jpgدومین پیش نشست تخصصی همایش بین المللی سیره و زمانه امام هادی علیه السلام با حضور مدیر و تعدادی از اعضای گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق، عتبه سامراء، دانشگاه کوفه و برخی از مراکز علمی قم روز چهارشنبه 25 بهمن در کشور عراق برگزار شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، همایش بین المللی سیره و زمانه امام هادی علیه السلام،‌ 5 رجب مصادف با 3 فروردین 1397 با مشارکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق، عتبه سامراء، دانشگاه کوفه و برخی از مراکز علمی قم در کشور عراق برگزار می شود.

آخرین ویرایش۰۲ اسفند ۱۳۹۶