موفقیت ارزشمند دیگری برای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

کتاب «تطورشناسی سیره‌نگاری با تکیه بر نقش اصحاب امامان (ع) » از آثار گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و تألیف حجت الاسلام و المسلمین دکترحسین حسینیان مقدم دانشیار گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سی و پنجمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی به عنوان اثر شایسته تقدیر در گروه سیره معصومین(علیهم السلام) معرفی شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، براساس اعلان دبیرخانه جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی قرار است آثار شایسته تقدیر سی و پنجمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی در مراسمی که متعاقباً برگزار خواهد شد مورد تجلیل قرار گیرند.

گفتنی است آثار برگزیده سی و پنجمین دورimage.aspx?t=bank&n=tatavor.jpgه جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی 18 بهمن ماه سال جاری در مراسمی با حضور رئیس جمهور در تالار وحدت مورد تقدیر قرار گرفت.