برگزاری کرسی ترویجی «جایگاه ولایت امر و امامت امت و آثار مترتب بر آن در حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، پردیس فارابی دانشگاه تهران و انجمن فقه و حقوق اسلامی کرسی ترویجی «جایگاه ولایت امر و امامت امت و آثار مترتب بر آن در حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران» را در روز دوشنبه 14 اسفند برگزار می کند.

image.aspx?t=bank&n=korsi101.jpg  به گزارش واحد خبر روابط عمومی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین جوان آراسته دانشیار گروه حقوق پژوهشگاه حوزه  و دانشگاه ارائه کننده این کرسی در نظر دارد با تأمل در چرایی استفاده از واژه «ولایت امر و امامت امت» و آثار مترتب بر آن در حقوق اساسی ایران که یکی از بایسته های پژوهشی است که به ندرت مورد توجه حقوقدانان و اندیشمندان فقه سیاسی قرار گرفته است به تبیین و تحلیل علمی و کالبد شکافی این موضوع مهم حقوق اساسی ایران بپردازد.

شایان ذکر است دکتر علی مشهدی دانشیار گروه حقوق دانشگاه قم و حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدجواد ارسطا  استاد حوزه و عضو هیأت علمی دانشگاه پردیس فارابی دانشگاه تهران به عنوان ناقد در این کرسی ترویجی حضور دارند و دکتر سید احمد حبیب نژاد مدیر گروه حقوق عمومی پردیس فارابی دانشگاه تهران به عنوان مدیر این جلسه کرسی نظریه پردازی حضور دارد.

گفتنی است کرسی مزبور روز دوشنبه 14 اسفند ماه از ساعت 14 تا 16 در پردیس فارابی دانشگاه تهران،‌ساختمان مرکزی، سالن شهید مطهری برگزار می شود.