انعقاد تفاهم ناهه همکاری میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با هدف گسترش همکاری های علمی، پژوهشی و آموزشی با بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی تفاهم نامه همکاری منعقد کرد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، همکاری دو مرکز در پیشبرد اهداف علمی،‌پژوهشی و آموزشی کلان کشور و تثبیت جایگاه حاکمیتی پژوهشگاه و بنیاد در این عرصه ها، استفاده از امکانات و تجهیزات طرفین برای پیشبرد اهداف علمی، پژوهشی و آموزشی در زمینه های دارای مزیت دو مرکز و همکاری در طراحی و اجرای طرح های تحقیقاتی جدید بویژه در زمینه های زنان و خانواده، سبک زندگی، تربیت دینی  از جمله موارد همکاری دو مرکز است .

سند مزبور در واپسین روز های بهمن ماه سال جاری به امضای حجت الاسلام و المسلمین نظری رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محمود مرویان حسینی مدیر عامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی رسید.