برگزاری نشست علمی «طرحی نو در مباحث اجتماعی از منظر امام علی علیه السلام در نهج البلاغه»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری دانشگاه علامه طباطبایی نشست علمی «طرحی نو در مباحث اجتماعی از منظر امام علی علیه السلام در نهج البلاغه» را در روز دوشنبه 21 اسفند ماه برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، ارائه دهنده این نشست علمی تخصصی دکتر حفیظ اله فولادی استادیار گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.

image.aspx?t=bank&n=folaeivanda.jpg

تبیین مبانی اندیشه اسلامی در تحلیل مسائل مختلف اجتماعی، ارائه مصادیقی از برخی از مسائل اجتماعی که در نهج البلاغه آمده است و تشریح و بیان تفصیلی موضوعات «همنشینی» و «مجازات» از منظر نهج البلاغه از جمله محورهای اصلی این نشست علمی است.

نشست علمی یاد شده روز دوشنبه 21 اسفند ماه از ساعت 10 تا 12 در دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی سالن شهید مطهری به نشانی تهران، خیابان سعادت آباد، پل مدیریت، خیابان علامه جنوبی برگزار می شود.