برگزاری مراسم تجلیل از هیئت مدیره بنیاد خیرین حامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

۲۱ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۶ کد : ۳۵۵۴۸ اخبار
شب گذشته طی مراسمی که با حضور هیئت امنای بنیاد خیرین حامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزارشد؛ از اعضای هیئت مدیره این بنیاد تجلیل بعمل آمد.

image.aspx?t=bank&n=bonyad3.JPG   به گزارش واحد خبر روابط عمومی، در این جلسه که مسئولان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نیز حضور داشتند دکتر ابوالفضل گائینی معاون توسعه مدیریت و منابع پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و منشی بنیاد خیرین حامی پژوهشگاه در سخنانی ضمن خیرمقدم به اعضای حاضر در جلسه،‌ گزارشی از اقدامات انجام شده از سوی هیئت امنای بنیاد خیرین پژوهشگاه حوزه  و دانشگاه را ارائه داد. وی در این خصوص گفت: ساخت سوله چند منظوره، ساخت سردرب ورودی پژوهشگاه، خریداری فرش های نمارخانه و پرداخت هزینه چاپ کتاب «روان شناسی در نهج البلاغه» از جمله اقداماتی است که از سوی هیئت امنای بنیاد خیرین حامی پژوهشگاه صورت گرفته است.

سپس دکتر عبداله توکلی قائم مقام رئیس و معاون پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سخنانی گفت: اقدامات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در اسلامی سازی علوم انسانی تأثیر مستقیمی بر اداره جامعه براساس مبانی و دستورات اسلام دارد. وی با مقایسه تعداد کتاب های منتشر شده و طرح های پژوهشی در دست اجرای سال جاری با دو سال قبل عنوان داشت: بحمدالله پژوهشگاه با حرکتی شتابان در مسیر رشد و توسعه قرار گرفته است و کمک های هیئت امنای بنیاد خیرین حامی پژوهشگاه قطعاً در این موفقیت ها تأثیر داشته است.

در ادامه این جلسه، حاج حسن بزرگ قمی عضو هیأت مدیره بنیاد خیرین حامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سخنان خود با بیان تأثیر فعالیت های پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پیشرفت و توسعه نظام مقدس جمهوری  اسلامی ایران، بر جایگاه بی بدیل این پژوهشگاه در نظام مقدس جمهوری اسلامی تأکید کرد و از خیرین حاضردر جلسه خواست درحد توان، نیازهای این مرکز پژوهشی را مرتفع نموده و اظهار امیدواری کرد که ان شاء الله اقداماتی که از سوی این بنیاد آغاز شده است هرچه سریعتر به نتیجه برسد.     همچنین در این جلسه تعدادی از حضار به بیان نظرات خود پرداختند و در پایان جلسه نیز از آقایان حاج محمود برقعی، حجت الاسلام و المسلمین حاج حسین اشعری، حجت الاسلام و المسلمین حاج سید حسن امامی، حاج رضا گیوه چی، مهندس حاج عباس محرابی، حاج اصغر صیادی، حاج حسین آقاجانی و حاج حسن بزرگ قمی از اعضای هیئت مدیره بنیاد خیرین حامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تجلیل و تقدیر بعمل آمد.image.aspx?t=bank&n=bonyad2.JPGimage.aspx?t=bank&n=bonyad1.JPG

آخرین ویرایش۲۱ اسفند ۱۳۹۶