اجرای طرح نوروزی فروش کتاب های پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۲ کد : ۳۵۵۶۹ اخبار
طرح ویژه فروش آثار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با عنوان «تعطیلات نوروز امسال را با کتاب های پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سپری کنیم» از 28 اسفند96 تا 31 فروردین 97 اجرا می شود.

بر اساس اعلان انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این طرح برای خریداران کتاب های پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تخفیف 30 تا 40 درصدی در نظر گرفته می شود.

علاقه مندان به مطالعه کتاب های پژوهشگاه حوزه و دانشگاه می توانند با مراجعه به فروشگاه انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی قم، میدان شهداء، خیابان معلم، مجتمع ناشران، طبقه همکف، پلاک 27image.aspx?t=bank&n=slaid.jpg با استفاده از تخفیف ارائه شده کتاب مورد نظر خود را خریداری نمایند.

همچنین خریداران سایر نقاط کشور می توانند ضمن بازدید از سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با تماس با شماره تلفن همراه 09124512810 سفارش خرید خود را اعلام تا در اسرع وقت نسبت به ارسال آن از طریق پست اقدام شود.

نظر شما :