انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

«پژوهشگاه حوزه و دانشگاه» و «دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک» با هدف توسعه همکاری های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، این تفاهم نامه در موضوعات آموزشی، پژوهشی و فناوری منعقد شده است و براساس آن  برگزاری کارگاه های آموزشی، همایش ها و بازدید های علمی و کارآموزی دانشجویان، حمایت از اجرای پایان نامه های دانشجویان به ویژه مقاطع تحصیلات تکمیلی و چاپ وانتشار کتاب به صورت مشترک پیش بینی شده است.

همچنین در اختیار گذاردن تجهیزات و امکانات طرفین و حمایت از تجاری سازی تحقیقات و فناوری های نو از دیگر مفاد این تفاهم نامه همکاری است.

گفتنی است تفاهم نامه یاد شده در روز سه شنبه 4 اردیبهشت  به امضای حجت الاسلام و المسلمین حسن‌آقا نظری رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر عباسعلی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک رسید.