انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و جامعه الزهراء (سلام الله علیها)

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و جامعه الزهراء« (سلام الله علیها)» با هدف توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

این تفاهم نامه در موضوعات علمی، پژوهشی و آموزشی منعقد شده است و براساس آن برگزاری کارگاه های آموزشی، همایش ها، نشست های نقد و بررسی و ارزیابی کتب تألیفی ، حمایت از اجرای پایان نامه های دانشجویان به ویژه مقاطع تحصیلات تکمیلی و چاپ و انتشار کتاب به صورت مشترک پیش بینی شده است.

همچنین در اختیار گذاردن تجهیزات و امکانات طرفین و همکاری دو مرکز در زمینه فعالیت های بین المللی از دیگر مفاد این تفاهم نامه همکاری است.

گفتنی است تفاهم نامه یاد شده در روز دوشنبه 31 اردیبهشت ماه سال جاری به امضای حجت الاسلام و المسلمین حسن‌آقا نظری رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمود مدنی بجستانی رئیس جامعه الزهراء (سلام الله علیها) رسید.