پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر احمدی

بسم الله الرّحمن الرّحیم

در پی ارتحال حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد احمدی، ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پیامی فقدان این عالم ربانی را تسلیت گفت.

انا لله و انا الیه راجعون

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَهٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْ ءٌ

ارتحال عالم فرزانه حضرت حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر احمد احمدی رئیس سازمان سمت موجب تأثر و تألم فراوان گردید.

ایشان عمر پربرکت خویش را وقف هدایت و تربیت نفوس مستعد نسل جوان و انقلابی و خدمت به دانشگاهیان نمودند. مفتخر هستیم که آن عالم جلیل القدر عضو هیئت امناء و از بنیانگذاران و مسئولین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بودند و این پژوهشگاه از تجربیات ارزشمند ایشان بهره‌های فراوان برده‌است.

اینجانب رحلت این شخصیت برجسته علم و تقوا را به ساحت مقدس حضرت بقیه الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و به رهبر معظم انقلاب، به ویژه بازماندگان بیت معظم ایشان تسلیت می‌گویم و علو درجات این عالم ربانی را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

عاشَ سعیداً وَ ماتَ سعیداً حَشره الله مَع موالیه صَلواتُ الله عَلیهِم.

حسن‌آقا نظری

رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه