انعقاد تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سازمان تبلیغات اسلامی

۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۸ کد : ۳۵۶۳۶ اخبار
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سازمان تبلیغات اسلامی تفاهم نامه همکاری علمی در موضوعات دین، فرهنگ و تبلیغ با رویکرد دینی منعقد کردند.

در این تفاهم نامه پیش بینی شده است که پژوهشگاه حوزه و دانشگاه کارگاه های حرفه ای آشنایی با سبک های مشاوره و روان شناسی را برگزار نموده و در طراحی و راه اندازی دفاتر خدمات مشاوره با رویکرد دینی و فرهنگی به سازمان تبلیغات اسلامی کمک نماید.

همچنین تحقیق و مطالعه مشترک در خصوص ارائه راه کارهای کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقای سلامت معنوی جامعه، اثرگذاری بر جریان های آسیب زای روان شناختی اجتماعی و حوزه سبک زندگی از دیگر محورهای مورد توافق بین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سازمان تبلیغات اسلامی در این سند همکاری می باشد.

گفتنی است این تفاهم نامه در روز چهارشنبه 3 مردادماه سال جاری به امضای حجت الاسلام و المسلمین نظری رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی رسید.

آخرین ویرایش۲۲ مرداد ۱۳۹۷