چاپ هفتم کتاب «درآمدی بر دانش مفردات قرآن» منتشر شد

کتاب «درآمدی بر دانش مفردات قرآن» اثر مشترک پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در تابستان امسال به چاپ هفتم رسید.

دانش مفردات یا همان «واژه شناسی» قرآن کریم، دانشی است که درباره معنای اصلی و معنای مراد و مقصود کلمات قرآن بحث می کند. اهمیت آشنایی با مفاهیم

image.aspx?t=bank&n=mofradat.jpg

«مفردات قرآنی» و نقش آن در فهم و دریافت معارف ژرف و گسترده قرآن، موجب شده است که دانشگاه ها و حوزه های علمیه و همه مؤسسات و مراکز تخصصی که در حوزه تفسیر و معارف قرآن مجید و علوم قرآنی فعالیت می کنند، یکی از واحدهای دروس اختصاصی این حوزه درسی را آشنایی با «دانش مفردات قرآن» تعریف کنند.

دکتر سیدمحمود طیب حسینی دانشیار و مدیر گروه قرآن پژوهی پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نگارنده کتاب «درآمدی بر دانش مفردات قرآن»، در مقدمه چاپ هفتم، که ویراست جدیدی از کتاب «درآمدی بر دانش مفردات قرآن» است؛ گفته است: «بدلیل اینکه اثر اولیه پرحجم بوده و اندازه آن بیش از دو واحد درسی است معمولاً استادان گرامی به تدریس همه مباحث موفق نمی شدند بنابر این ضرورت داشت تا با بازنگری در آن و باهدف بهبود کیفیت تدریس و افزایش سطح آموزش «دانش مفردات» اثر جدیدی ارائه گردد.»

هم اکنون ویراست دوم و چاپ هفتم کتاب «درآمدی بردانش مفردات قرآن» در 236 صفحه و با قمیت  18 هزار تومان در دسترس دانشجویان، طلاب و علاقه مندان به حوزه تفسیر قرآن کریم است و می توانند با مراجعه به به کتاب فروشی ها و یا سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی rihu.ac.ir  و سایت خانه کتاب به نشانی ketab.ir/rihu این کتاب ارزشمند را خریداری کنند.