ثبت نشریات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سیستم جهانی ثبت حقوق معنوی آثار و مؤلفان

به گزارش گروه همکاری های علمی،‌ کد اختصاصی دی او آی (DOI) یا شناسه دیجیتال با پیش شماره 10.30471 به پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اختصاص داده شد و به این ترتیب پژوهشگاه حوزه و دانشگاه وارد سیستم جهانی ثبت حقوق معنوی آثار و مؤلفان شد.

این کد توسط شرکت مدرا ایتالیا (MEDRA)؛ به عنوان تنها آژانس معتبر اروپایی در ثبت حقوق معنوی محتوای دیجیتال و با نمایندگی رسمی شرکت سیناوب در ایران به پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اختصاص داده شده است.

image.aspx?t=bank&n=gholami_001.jpg

گفتنی است مقالات سه شماره اخیر نشریات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه کد اختصاصی دی او آی (DOI) دریافت کرده اند. در حال حاضر، این کد در محتوای ماژول «مشاهده مقاله» در صفحه نمایش مقالات نشریات قابل مشاهده است.

با مراجعه به سایت doi.org و درج این کد اختصاصی در قسمتResolve a DOI name می توان مقاله و نشریه مرتبط را به صورت مجزا ملاحظه نمود. به این ترتیب، از این پس حقوق معنوی اثر دارای کد دی او آی (DOI) به نام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و نشریه مرتبط ثبت و ضبط خواهد شد و از این طریق محتوای اثر وارد نمایه های جهانی می شود.